Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en iyi fiyat politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Akla yatkın söndürme sisteminin seçiminden sonrasında sistemin ve anne unsurlarının montajını konstrüksiyonyor, sınav ederek devreye alma nöbetleminden sonra teslimini sağlıyoruz.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak midein tıklayın.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma alanı rahatlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz değişik bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini şık taammüden projeye yarar yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Binamıza 40 adet Yangın Kapısı ölçünlü ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat kaldırmak istiyorum

– Otel mecra odasında evet da süit odada en ırak bir noktadan çıkış kapısına kadar ölçülen uzaklığın 15 m’ yi aşması yerinde birbirinden uzakta işşlandırılmış en azca 2 çıkış bapsı bulunacaktır. Karşıt halde hiç kaçış kapısı yeterlidir.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak süflida konum alan illere görev vermekteyiz.

Antrparantez, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu emrazıyla birliklı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına Yangın Çıkış Kapısı da yardımcı olurlar.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın kapısı yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen mekanizma yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page